Mensen van Culemborg van Nu

Monica Wichgers

Ik ben Monica Wichgers. In het dagelijks leven werk ik als facilitair manager bij het Juridisch Loket. Van huis uit is mij interesse in politiek meegegeven. Al in mijn tienertijd wilde ik meebeslissen over mijn leefomgeving en bijdragen aan het verbeteren daarvan. Ik vind het belangrijk om niet langs te zijlijn te roepen hoe ik vind dat het zou moeten maar om zelf actief te zijn. Ik ben al 10 jaar raadslid en vind het lokaal bestuur nog steeds even boeiend.

Steeds meer groeide het idee dat Culemborg een goede lokale partij nodig heeft. Voor een lokale partij is maar één ding belangrijk en dat is de mening van Culemborgers. Met een aantal enthousiaste mensen hebben we daarom besloten om Culemborg van Nu op te richten, ik ben er trots op dat we een lijst met kandidaat raadsleden hebben vanuit alle geledingen van de stad. Culemborg van Nu is een puur lokale partij met een moderne visie. Wij zijn niet gebonden aan dogma’s van landelijke partijen. U woont tenslotte in Culemborg en niet in Den Haag.

Culemborg van Nu is er om uw geluid te laten horen in de gemeenteraad want een stad is nooit klaar. Er is altijd iets te ontwikkelen. Ondernemers moeten hun bedrijven kunnen laten groeien zodat er werk in Culemborg blijft en er meer werkgelegenheid bij komt. De binnenstad moet verder ontwikkeld worden zodat u er fijn kunt winkelen, uit eten kunt en van cultuur kunt genieten. Er moeten meer starters- en seniorenwoningen komen want daar is een grote behoefte aan. Dit zijn maar een paar voorbeelden, er is veel te doen. Daarnaast is het hoog tijd dat de gemeente écht gaat samenwerken met Culemborgers die hun kennis en kunde in willen zetten