4 maanden na de verkiezingen

4 maanden na de verkiezingen

Beste inwoners van Culemborg,

Het is nu vier maanden na de gemeente raadsverkiezingen en het succes van Culemborg van Nu kan nog steeds niet op. Allereerst een verbluffende overwinning tijdens de verkiezingen zelf. Daar komt nu ook de benoeming van Monica Wichgers als kersverse wethouder bij. Culemborg heeft een echte wethouder van Nú.

Het bestuur is blij en trots op alle mensen die zich de afgelopen maanden hebben ingezet voor Culemborg van Nu. Een nieuwe partij, die vanuit het niets, zich heeft kunnen meten aan de partijen uit de gevestigde orde. We zullen daarom de vele kiezers, en het nog steeds groeiend aantal leden, zeker niet gaan teleurstellen. Het signaal dat het anders móet en kán in Culemborg is duidelijk. Culemborg van Nu zal u dan ook niet teleurstellen en begint daar direct mee de komende 3,5 jaar!

Met de benoeming van Monica Wichgers wordt het stokje van fractie-voorzitterschap doorgegeven aan Peter Bos (60). Peter is al behoorlijk wat jaren actief in de Culemborgse raad en weet daarom als geen ander wat er leeft in de Culemborgse politiek. Peter heeft er zin in en we zijn trots dat hij deze mooie taak op zich wil nemen. Peter zal zijn fractie vertegenwoordigen bij alle formele en informele politieke momenten en wordt daarmee een belangrijk nieuw gezicht van Culemborg van Nu. Hij zal worden bijgestaan door zijn fantastische fractieleden Noël Bos en Ahmed Salama. Op donderdag 12 juli zal Ahmed ook worden geïnstalleerd als nieuw raadslid in de gemeenteraad. Culemborg van Nu is daarmee klaar voor de toekomst!

Met de benoemingen van Monica en Peter en de installatie van Ahmed sluiten we een periode van verkiezingen en formeren af.

Namens het hele bestuur wens ik iedereen en vooral alle inwoners van Culemborg veel Culemborg van Nu toe! Culemborg verdient toch wel een beetje meer van Nú?

Willijan Walhout
Voorzitter Culemborg van Nu

Deel dit bericht: